събота, 10 декември 2011 г.

Делото което доказва на кой са подписите!!!


СПОМЕНИ ЗА д-р ДЯКОВ специалист акушер гинеколог, през 1956 г. до 2006  г. в град СЛИВЕН
Вие имате възможността да прочетете публикациите извадени от архивите на вестник  „Сливенски новиви”, в който  доктор Дяков още тогава направи изказвания, но  прокуратурата трябва да  се вникне в истиността. Прокуратурата тогава вестници не четеше, нито и интернет използаше, на нея и бяха по-важни парите които и дават, а не съдбата на един специалист, който е дал много за прирастта на Сливен. Нямаше жена да не потърси доктор Дяков за проблемите си и той да не и помогни, въпреки че тогава законите на комунизма бяха сурови. Той беше доктора, който извади от патологията захвърлена  бремена жена и я спаси с детето, но за това получи отрова от д-р Митков, която той не погълна благодарение на неговата медецинска сестра, която му събори чашата с кафето и той не можа да я изпие, но стресиран от случая лежа в Раднево. Той  спаси родилка във влака и детето, когато турците сложиха бомба  в тунела на  гара Бухово. Вие  това прочетете и истината разберете как прокуратурата благородниците унищожава, а мутрите с парите уважава и сега в същия дух продължава!!!
Делото  което доказва на кой са подписите!!!




Решение на Окръжен Съд- Сливен №612 от 2004 год. , доказващ че подписа не е на Валентин Дяков!





ВКС  от 16.03.2007г. оставя в сила решението от 17.10.2005г. постановено по гр.д.№612/2004г.
РЕШЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО!!!


На 15.08.2006г. почина д-р Йордан Тодоров Дяков от създадената корупция в съдебнага система, която от 2001г. умишлено прикриваше истината, като приживе многократно повтаряше,че се прикриват престъпленията от корупционата прокуратура и един турчин, те унищожха  един кадърен специалист! Този специалист е дал 13000 живота за нашия Сливен!!!
Същите  прокурори и  съдии  който тогава умишлено отнеха болницата на д-р Дяков сека те не искат да признаят вината си. Приканвами СЛИВЕНСКИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРАда си направят самоотвод защото за тези корупции ще дъбе запознато Европейското законодателство!!!

                                Jivko Jelev Bachvarov







Няма коментари:

Публикуване на коментар